parlamentare sus
achitei top

La un pas de tragedie din cauza unei lumânări uitate aprinse

0 154

O femeie de 86 de ani din orașul Darabani a ajuns la spital cu arsuri pe față după ce bunurile din locuință au luat foc de la o lumânare aprinsă uitată lângă materiale combustibile. S-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 februarie.

psd parl jos

Pompierii militari au fost solicitați să stingă incendiul puțin înainte de ora 02.00. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani și pompierii voluntari din oraș, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință. Proprietara a fost scoasă din casă înainte ca pompierii să ajungă la fața locului, fiind t preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de către echipajul SAJ.  Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsă de flăcări fiind scoasă o butelie.     

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 25.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 35000 lei.

 

ISU Botoșani recomandă populației să respecte, în continuare, atât acasă, cât și la locul de muncă, normele generale de prevenire a situațiilor de urgență, pentru a se evita pierderile de vieți omenești și bunuri materiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata