„La omul care mi-i drag”, spectacol extraordinar al lui Nicolae Gribincea şi Ansamblului Plaiesii la Botosani – FOTO – VIDEO –

0 3.012

Sute de botoşăneni au răspuns invitaţiei lansate de Nicolae Gribincea şi Ansamblului Plăieşii şi au participat la spectacolul „La omul care mi-i drag”. Sâmbătă seară pentru două ore Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” a devenit neîncăpătoare petru iubitorii de tradiţii şi folcloric autentic. Spectacolul aniversar la 30 de ani de Plăieşi a reunit melodii de suflet, cântece ostășești, de cătănie, religioase și lirică de dragoste. Toate adunate de Nicolae Gribincea timp de 30 de ani de activitate și împreună cu 3 generații, care au promovat frumos folclorul autentic românesc.

VIDEO                    VIDEO               

Munca şi dăruirea artiştilor a fost răsplătită de publicul botoşănean cu aplauze şi flori, iar cei mai îndrăzenţi au răspuns invitaţiei de a se prinde în hore şi sârbe. „Venim cu drag la Botoşani unde publicul este deosebit, se întâmplă o chimie între noi, cei de pe scenă şi cei care ne ascultă. Oamenii au rămas împreună cu noi până la sfârşit, au vibrat împreună cu noi şi pentru noi este totul. Să le dea bunul Dumnezeu tuturor sănătate, prosperare, reuşite, realizări şi să fie un an cât mai senin şi multă dragoste atât a lor cât şi altora pentru ei”, a spus la finalul spectacolului Nicolae Gribincea. Şi pentru că au simţit dragostea şi bucuria cu care au fost primiţi Nicolae Gribincea şi membrii Ansamblului Plăieşii au promis că vor reveni la Botoşani într-un spectacol care să marcheze 50 de ani de activitate.

VIDEO                  VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata