Aldet

La Cine Globe e toamna notelor de 10 !

0 184

Toamna aceasta la Cine Globe, notele de 10 îți aduc bilete gratuite la film și multe alte surprize!

La Cine Globe e toamna notelor de 10! Fie că ești elev sau student, arată-ne că ai luat nota 10 săptămâna aceasta și noi te premiem cu două bilete la unul dintre filmele din weekend!

Elevii și studenții cu chef de învățătură și cu nota 10 la purtător sunt răsfățații toamnei la Cine Globe. O singură notă de 10 sau un calificativ de “foarte bine” obținute într-o săptămână oferă posibilitatea de a obține gratuit două bilete la un film la alegere, în weekend-ul corespunzător acelei săptămâni.

La campania ce are loc în perioada 20 septembrie 2019 – 30 noiembrie 2019 pot participa elevi și studenți cu vârste cuprinse între 7 și 22 de ani. Nu trebuie decât să învețe bine, să obțină o notă de 10 sau un calificativ de “foarte bine” și să vină la Cine Globe să dovedească acest lucru! E simplu, pe baza carnetului de elev, arătat operatorului Cine Globe, se poate intra în posesia biletelor gratuite.

Iar pentru că la Cine Globe e toamna notelor de 10, cei care vor primi bilete gratuite la film vor putea beneficia și de un meniu de nota 10, format din popcorn și suc.

Clienții pot beneficia doar o singură dată pe săptămână de obținerea a două bilete gratuite la film în weekend și a unui meniu special cu prețul de 10 lei.

Surprizele nu se opresc aici! În timpul campaniei de toamnă, la Cine Globe vor avea loc atelierele “Cine Film” în care copiii vor putea afla mai multe despre industria cinematografică. La finalul workshop-ului vor știi care este rolul producătorului de film, cu ce se ocupă un regizor, cum iau naștere scenariile, cum ajunge filmul în cinematografe și pot vizita “bucătăria” Cine Globe unde vor vedea cum se proiectează un film. La final, cei prezenți la atelier pot rămâne la filmul despre care li s-a vorbit beneficiind de un preț special la bilet. În plus, testăm obținerea de cunoștințe noi printr-un quiz inedit. Copiii vor avea șansa să câștige un meniu gratuit (popcorn și un suc la alegere)!

Iar dacă sunteți la curent cu tot ce mișcă în lumea cinematografiei, atunci sunteți candidații perfecți la un test-fulger în Uvertura Mall! Un promoter Cine Globe vă va testa pe loc cunoștințele și dacă răspundeți corect la întrebările referitoare la filmele ce rulează în cinematograf, atunci aveți șansa să câștigați vouchere la film, valabile pentru două persoane.

Mai mult, pe pagina de Facebook Cine Globe România dăm startul concursurilor ce au ca premii vouchere valabile pentru două persoane. Nu trebuie decât să răspundeți corect la întrebările noastre și sunteți înscriși automat în tragerea la sorți!

Întreg regulamentul campaniei “ Toamna notelor de 10” poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook – Cine Globe România.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata