La 31 de ani, un tanar din Botosani, gasit mort in camera, va fi incinerat in Anglia

0 859

Un  tânăr de 31 de ani din Botoșani a murit în Anglia, iar familia a luat decizia ca acesta să fie incinerat. Anunțul a fost făcut de Consulatul Onorofic al României în Marea Britanie.

Anuntam cu tristete ca pe data de 17 iulie a incetat din viata domnul Eduard (Edy) Bosinceanu originar din Botosani si membru al comunitatii romane din Bristol.

La cererea familiei din Romania, trupul neinsufletit al Dlui Bosinceanu va fi incinerat la Crematoriul Canford, Bristol. Ramasitele vor fi repatriate pentru inhumare in satul natal.

Cei care pot si doresc sa participe la ceremonia religioasa, sunt invitati pe data de 1 septembrie la ora 9.30 la Capela Crematoriului Canford, Canford Lane, Bristol BS9 3PQ.

Va rugam sa distribuiti acest mesaj pentru ca cei ce l-au cunoscut sa poata participa.

Dumnezeu sa il odihneasca.

Tânărul a abosolvit Colegiul Tehnic Asachi din Botoșani și a fost găsit în apartamentul în care locuia în Anglia de prieteni.Pai era cu noi in casa si nimeni nu il mai vazuse de vineri, cineva zice ca sambata … noi crezand ca e la munca, asta pana ieri cand prieteni si-au pus intrebarea daca cineva l-a mai vazut si si au batut la usa, era incuiata si au vazut pe geam dupa, au spart usa dar din pacate era decedat de minim 24 de ore… imi pare rău”, este explicaţia dată pe facebook de unul dintre prietenii săi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata