Klaus Iohannis: Guvernul Dăncilă trebuie să-și dea demisia!

0 270

Președintele României, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dăncilă. Într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD și Guvernul Dăncilă.  Românii din țară și din Diaspora au ieșit astăzi să-și exprime votul pentru alegerile europarlamentare și pentru Referendum.

Sunteți fantastici, Vă felicit. Ați participat în număr mare la alegerile europarlamentare și la Referendum. Avem în jur de 50% prezență la europarlamentare și în jur de 40% prezență la Referendum. Vă mulțumesc, ați dat un vot clar, ferm, care nu poate fi negat de niciun politician din România.

Referendumul a trecut cu brio. Ați votat clar și ferm pentru o politică corectă, pentru o justiție dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare pentru români și pentru România. Vă mulțumesc pentru această participare la Referendumul pe care l-am convocat”.

„Am avut sprijin din partea unor partide politice în felul în care am reușit să-i mobilizăm pe alegători. Aș menționa sprijinul primit de la PNL, care s-a și înscris la AEP ca partid care sprijină Referendumul. Am avut un sprijin consistent și din partea Alianței USR-PLUS.

Din păcate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am văzut cu toții cozile interminabile la multe secții de votare, mai ales în Diaspora”, a declarat Iohannis.

„În urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate fi interpretat în niciun fel”, a spus Iohannis.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata