Judecătorii Tribunalului Botoșani au decis scoaterea primarului Cosmin Andrei de sub control judiciar

0 422

Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus revocarea măsurii controlului judiciar față de primarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei.

În temeiul art. 242 alin. 1 din Codul de procedură penală, dispune revocarea măsurii controlului judiciar luată prin Ordonanța nr. 3/P/2024 din 2.02.2024 a DNA Serviciul Teritorial Suceava prelungită prin Ordonanţa din 25.03.2024 a DNA Serviciul Teritorial Suceava, față de inculpatul Andrei Cosmin Ionut, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite, prevăzută de art. 12 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 78/2000″ se arată în decizia instanței.

simio cosma

Procurorii DNA au posibilitatea legală să conteste la Curtea de Apel Suceava decizia judecătorilor de la Tribunal.

Cosmin Andrei este anchetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, într-un dosar ce vizează divulgarea unor subiecte la un concurs de angajare la Direcția de Taxe și Impozite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata