Judecatorii au dat sentinta in cazul tinerei ce si-a ucis copilul nou nascut si l-a aruncat pe camp

0 1.620

Tânăra de 21 de ani ce și-a ucis copilul nou născut în toamna anului trecut a aflat pedeapsa. Judecătorii Tribunalului Botoșani au dat sentința pentru Gabriela Boghian ce a aruncat la câteva zile de la naștere într-un canal. Aceasta a fost condamnată la 16 ani de închisoare la primul termen de judecată ce a avut loc marți.

decizia instanței
Condamnă pe inculpata Boghian Gabriela, arestată preventiv în Penitenciarul Bacău, la pedeapsa de 16 ani închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b, d Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. art. 188 Cod penal rap. la art. 199 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală. Pe timpul şi în condiţiile prev. de art. 65 alin. 1, 3 Cod penal interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b, d Cod penal. Menţine arestarea preventivă a inculpatei şi deduce din pedeapsa principală durata reţinerii din intervalul 26 septembrie – 27 septembrie 2017 şi durata arestării preventive de la 29 septembrie 2017 la zi. Constată că în cauză nu s-a formulat constituire de parte civilă. În baza art. 7 alin. 1 rap. la art. 4 alin. 1 lit. din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpată, urmând ca aceasta să fie informată că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic. Obligă inculpata să plătească statului suma de 2800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea minutei. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 9 ianuarie 2018.
Document: Hotarâre 1/2018 09.01.2018

Cadavrul copilului a fost descoperit într-e gunoaie aruncat pe un câmp de la marginea oraşului. Un bebeluş abia născut a fost ucis şi aruncat pe un câmp de la marginea oraşului, mai precis în zona Poligonului ACR, din apropierea cimitirului Pacea, municipiul Botoşani. Vecinii şi cunoscuţii au văzut-o însărcinată dar mai apoi fără copil. Se presupune că tânăra a născut şi mai apoi şi-a aruncat copilul pe câmp. Iniţial tânăra nu a recunoscut în faţa poliţiştilor că a fost gravidă şi că a născut, dar în cele din urmă a cedat şi a recunoscut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata