Iuliana Beregoi, senzația din online, a cucerit publicul din Botoșani

0 218

Iuliana Beregoi, senzația din online, a cucerit publicul din Botoșani. Duminică seara Sala Polivalentă s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru copii și adolescenții botoșăneni veniți să o vadă pe Iuliana. Spectacolul de la Botoșani face parte din turneul național „Lara & Generația Z Back to School”. Fanii au avut parte de un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans si invitati surpriza. Concertul a fost urmat de o sesiune de autografe oferite de Iuliana Beregoi.Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune „Lara”, lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.

 

Iuliana Beregoi canta inca de la varsta de 5 ani. Parintii i-au descoperit talentul si au sustinut-o, asa ca tanara a inceput sa ia ore de canto si de dans. Cand a implinit 8 ani a inceput sa ia lectii de vioara, pian si chitara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata