ISJ cauta agenti economici parteneri pentru sistemul educational botosanean

0 384

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în perioada 12-23 noiembrie 2018, desfășoară acțiuni de popularizare, în rândul operatorilor economici din județ, privind oportunitățile de solicitare de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2019-2020.

În acest context:

  • pentru învățământul dual, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic București, solicitările de școlarizare în învățământul dual, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (https://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Solicitările operatorilor economici se pot transmite prin e-mail la adresa vet@tvet.ro;

  • pentru învățământul profesional, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 23 noiembrie 2018, unităților de învățământ profesional și tehnic din județul Botoșani sau Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2019-2020, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (https://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice). Unitățile de învățământ profesional și tehnic vor încheia, până la data de 07 decembrie 2018, contracte – cadru cu operatorii economici interesați pentru formarea profesională a elevilor din învățământul profesional.

Formularele – model de solicitare de școlarizare, lista calificărilor profesionale și toate celelalte documente referitoare la organizarea și funcționarea învățământului profesional și a învățământului dual pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (https://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata