Ionică Nechifor: ”Adrian Pintea este omul cel mai potrivit pentru a fi ministrul Agriculturii!”

0 215

Adrian Pintea, susținut în cursa pentru funcția de ministru al Agriculturii de reprezentanți ai sectorului ovin! Ionică Nechifor, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis Botoșani și secretar general al Federației ROMOVIS, spune că, după mai mai multe discuții pe care le-a avut cu colegii săi din mai multe asociații din sectorul zootehnic și de la bovine și de la ovine, zootehnia românească îl susține pe Adrian Pintea, actualul director general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), pentru a ocupa funcția de ministru al Agriculturii în viitorul guvern.

”Din ce am văzut că se discută sunt rămași doi în cursa pentru funcția de ministru al Agriculturii, vorbesc de Adrian Pintea și de Emil Dumitru. În contextul actual, raportându-ne la responsabilitatea pe care o are un ministru al Agriculturii, să știți că a discutat foarte mult și cu colegii mei din țară, opțiunea principală a noastră este Adrian Pintea. Cu domnul Pintea am avut o colaborare excepțională, noi sectorul zootehnic, și de când conduce APIA centrală a reușit și a răspuns la toate provocările care au existat”

https://agrointel.ro/168808/ionica-nechifor-romovis-adrian-pintea-este-omul-cel-mai-potrivit-pentru-a-fi-ministrul-agriculturii/#

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata