parlamentare sus
achitei top

Investitii in educatie anuntate la inceput de an scolar la Bucecea – FOTO – VIDEO

0 1.610

Clopoţelul a sunat azi şi pentru elevii din oraşul Bucecea. La Liceul Tehnologic din oraş la deschiderea noului an şcolar au participat şi primarul Andron Ţîmpău alături de preşedintele PSD Botoşani, senatorul Doina Federovici, viceprimarul Daniel Avatamanitei, directorul cancelariei prefectului Alexandra Hutu dar si subsecretarul de stat Angel Gheorghiu. „Vreau să urez tuturor elevilor din cadrul Liceului Tehnologic Bucecea şi cadrelor didactice un an bun, cu împliniri, cu sănătate, cu bucurii să aibă rezultate bune şi foarte bune la învăţătura aşa cum acest liceu a fost obişnuit în anii anteriori. Le doresc părinţilor sănătate multă ca să poată susţine financiar efortul copiilor lor. În acest an vor începe investiţiile pe cele două obiective de infrastructură şcolară, respectiv o şcoală cu clasele I – VIII şi o grădiniţă cu program prelungit, investiţii a căror valoare se ridică la 35 miliarde lei” a menţionat Andron Ţîmpău.  – VIDEO

psd parl jos

Senatorul Doina Federovici le-a transmis elevilor să aibă parte de rezultate care să le facă cinste lor, părinţilor, cadrelor didactice şi unităţii unde învaţă.

„Suntem în anul Centenarului, într-un an în care trebuie să fim mândri că suntem români. Dragi elevi, în primul rând doresc să vă urez mult succes să urmaţi exemplul colegilor voştri care au reprezentat acest minunat liceu la olimpiadele naţionale, pentru că de aici avem tineri merituoşi care au venit cu premii în Bucecea. Vreau să le mulţumesc cadrelor didactice dar şi personalului auxiliar care îşi desfăşoară activitatea aici, care depun în fiecare zi o muncă imensă pentru voi dragi copii” a declarat Doina Federovici.

VIDEO

   

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata