Investitii de peste sase milioane de euro in Stefanesti

0 2.750

Oraşul Ştefăneşti se va transforma radical începând din acest an, ca urmare a proiectelor cu fonduri europene. Primăria a obţinut finanţare atât pentru modernizarea unei unităţi şcolare, reabilitarea unor blocuri, dar şi pentru situaţii de urgenţă şi asfaltare.

„Avem un proiect pe Programul Operațional Capital Uman (POCU) 3,5 milioane de euro,pentru modernizarea şcolii de la Bădiuţi, reabilitarea a trei blocuri, respectiv şarpantă şi izolaţie termică, înfiinţarea a 25 societăţi comerciale. Mai avem un proiect prin GAL cu dotare pe situaţii de urgenţă de 100.000 de euro şi aştept ca în scurt timp să mai semnnez încă un contract pentru un centru de zi, 3 milioane de euro. Vineri(N.R. 16 martie) semnez pe PNDL 2 un proiect pentru 6 km de asfalt, Bobuleşti 3 km, la Stânca 1 km jumătate şi Ştefăneşti diferenţa”, a spus Florin Buţura.
În acelaşi timp a fost depus un proiect la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru reabilitarea cinematografului din oraş, cinematograf care de 20 de ani stă cu lacătul pe uşă.
„Am mai depus un proiect la CNI să reabilităm cinematograful care este vai de capul lui. În mandatul acesta vreau să-l fac. Acum plouă în el şi se distruge tot. Stă nefolosit de peste 20 de ani”, a precizat primarul oraşului Ştefăneşti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata