Fed mare
Cos mare
Aldet

Investiție EXTRAORDINARA pentru un oraș condus de un primar liberal. 1200 de gospodarii vor fi racordate la gaz metan – DOCUMENT

0 516

Unul dintre cei mai puternici primari liberali demonstrează ca indiferent de apartenenta politica se pot realiza investiții uriașe pentru comunitatea pe care o conduce, implementând proiecte la care alți primari pot doar visa. După investiții imense în infrastructură și proiecte de transport în comun cu microbuze electrice primarul Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi vine cu încă o veste uriașă pentru locuitorii urbei pe care o conduce:  urmează sa fie implentat și proiectul care va racorda orașul la rețeaua națională de gaz metan. Recent a fost publicat în Monitorul Oficial anunțul în privința organizării licitației. Valoarea investiției se ridica la 4 milioane de lei și urmează sa fie racordate 1.200 de gospodarii la rețeaua de gaz metan.

„Este o veste bună însă eu consider ca este un lucru normal, din păcate astfel de investiții trebuiau făcute în ultimii 20 de ani. Astfel locuitorii orașului Flămânzi vor beneficia de tot confortul și condiții moderne de trai” a declarat Dan Oloeriu.

Termenul de depunere a ofertelor este 27 decembrie, iar durata contractului este de 49 de luni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata