Interventii programate pe strazile municipiului : Se va repara un cartier intreg si o portiune din centura municipiului

0 300

Oficialii din primărie au stabilit programul pe întreţinere şi reparaţii străzi pentru acest an. O parte din lucrările ce sunt cuprinse în acest program a fost prezentată de viceprimarul Marian Murariu. „Lista a fost întocmită în funcţie de urgenţele pe care le avem în municipiu, în zonele care sunt cele mai degradate. În primul rând, vom continua cu lucrările în Aleea Pinului pentru că anul trecut am făcut doar jumătate din acestea şi vom continua cu acele alei deteriorate pe care le vom repara integral. Apoi, vom continua cu strada Teatrului. La intersecţia dintre strada Teatrului şi strada Mihail Kogălniceanu, avem o zonă în jurul acelui punct termic unde vom continua cu reparaţiile. Ca noutate, vom intra în ansamblu Curcubeului, cartierul cuprins între străzile Primăverii, Pacea, Octav Onicescu şi Bulevardul George Enescu. Este o zonă unde ne-am dorit să intrăm cu lucrări încă din anii trecuţi, dar societatea Delgaz Grid a înlocuit acolo conductele vechi. Compania a finalizat lucrările şi acum avem posibilitatea să intervenim la alei şi trotuare”, a declarat Marian Murariu.
Se va interveni şi pe strada Pacea, de la strada Sucevei până la strada Manoleşti Deal. „Este o zonă foarte denivelată, cu gropi, trotuarele sunt foarte stricate. Lucrările au fost solicitate de mulţi cetăţeni, printre care şi cei care vin din Zona Industrială şi merg pe Ocolitor Pacea, ca să evite aglomeraţia din centrul oraşului. De asemenea, vrem să intervenim şi pe tronsonul din strada Petru Rareş, între Bulevardul Mihai Eminescu şi Calea Naţională. Şi acea zonă este degradată, la fel şi trotuarele”, a precizat viceprimarul municipiului.
Tot în listă a fost inclusă şi strada IC Brătianu, de la intersecţia cu strada Eternităţii, până la intrarea în Penitenciar. „O altă arteră pe care o am în vedere, este strada Eternităţii, care va fi asfaltată după ce vor fi finalizate lucrările de pe strada Drumul Tătarilor. Am primit solicitări din cartierul Zorilor. Noi am făcut plombări în fiecare an, dar cred că ar trebui să intrăm cu lucrări mai ample acolo, dar şi în cartierul Primăverii, în zona Aleea Nucului, Aleea Parcului, Aleea Scurtă, Aleea Elie Radu şi în cartierul Griviţa”, a spus Marian Murariu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata