Aldet

Intervenții ale pompierilor în județ din cauza vântului

0 156

Urmare a manifestării fenomenelor meteo prognozate (vânt puternic), pana la ora 16.00, la dispeceratul integrat ISU – SAJ au fost primite 18 apeluri de urgență. Cetățenii au semnalat faptul că vântul puternic a desprins o parte din acoperișurile unor cladiri din municipiile Botoșani, Dorohoi, Bucecea si Catamarasti Vale, comuna Mihai Eminescu, a rupt fire electrice la Hudești și Flămânzi și a doborât stâlpi de telefonie la Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, Copălău, Trusesti.

d liberala 2

Pentru înlăturarea elementelor de acoperiș, care se puteau desprinde oricând și să rănească trecătorii sau să avarieze autoturismele parcate în zonă, au intervenit pompierii militari din Botoșani și Dorohoi. În total, au fost zece intervenții. La Botoșani, s-a acționat pe strazile Împărat Traian, Primăverii, Bulevardul Mihai Eminescu, Grivița, Gheorghe Avrămescu, Săvenilor, Aleea Nucului, Calea Națională, iar la Dorohoi, pe Bulevarul Victoriei.

În celelelate trei situații de urgență au intervenit pompierii voluntari și echipe ale furnizorului de energie electrică.

UPDATE

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani a intervenit pentru inlaturarea unui element de pe acoperișul unei clădiri de pe Calea Nationala, langa stadion. Acesta era desprins de vânt si putea sa cada oricând peste trecători sau mașinile parcate in zona.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata