Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat broșura de admitere la liceu

0 270

Toate informațiile cu privire la admiterea la liceele din județul Botoșani pot fi consultate in Broșura publicată de Inspectoratul Școlar Județean.

brosura admitere liceu Botosani

Elevii de clasa a VIII-a vor completa opțiunile în fișele de înscriere la liceu, în prezența părintelui și a dirigintelui, în perioadele 11 – 12, 15 – 22 iulie 2024, conform calendarului oficial. Fișa de înscriere poate fi transmisă și electronic, după cum prevede procedura Ministerului Educației.

simio cosma

Pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu. Repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie, potrivit calendarului oficial. Același ordin stabilește – fără ca schimbarea să fie anunțată de Ministerul Educației – că media gimnazială va fi primul criteriu de departajare pentru elevii cu medii egale de admitere.

24 iulie 2024: Repartizarea computerizată în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2024 – 2025

24 iulie 2024: Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal

Afișarea în unitățile de învățământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal din județ/municipiul București

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata