1 martie andrei

Înscrieri clasa pregătitoare 2018 : Începe ultima etapă de înscriere a copiilor

0 442

Ultima etapă de înscriere în învăţământul primar, cea de-a doua din acest an, începe joi. Părinţii copiilor care nu au fost înscrişi sau care nu au participat la prima etapă de înscriere în învăţământul primar pot completa un formular de înscriere de joi şi până pe 18 aprilie, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile. La nivelul judeţului Botoşani pentru etapa a II-a  sunt disponibile 682 de locuri.

  În promoţia clasa pregătitoare 2018 pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv.

La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi în clasa pregătitoare 2018, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a acestei etape

. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 – 23 martie.

Conform Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), 99,3% dintre cererile depuse în prima etapă pentru înscrierea în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 – 2019 au fost admise

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata