INFOTRAFIC: În toată ţara se circulă în condiţii de iarnă

0 500

Nu mai există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, informează Centrul Infotrafic. Traficul mai este oprit pe doar nouă drumuri judeţene.

Nu mai există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii, iar în aproape toată ţara se circulă în condiţii de iarnă. În mare parte drumurile sunt curate şi nu creează probleme de circulaţie.

În continuare sunt nouă drumuri judeţene cu circulaţia oprită, respectvi 2 în judeţul Călăraşi, 3 în Olt şi 4 în Teleorman.

”Având în vedere că pe parcursul zilei sunt semnalate precipitaţii mixte în majoritatea regiunilor, cu ninsori, ploi şi lapoviţă, care vor forma depunerea de polei, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, acordând o atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri riscante, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor. Vă sfătuim să conduceţi cât mai responsabil”, arată Centrul Infotrafic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata