locale psd
locale sus

Inconștiență maximă pe șosele: Beți și fără permis la volan

0 214

La data de 17 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 19 de ani, din comuna Dângeni, care a fost depistat de două ori, în aceeași zi, conducând fără permis și fiind sub influența alcoolului.

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, la data de 17 martie a.c., în jurul orei 21:00, ar fi condus un autoturism pe drumul județean D.J. 294, fiind sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

 

Valoarea indicată de aparatul etilotest, a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, acesta a fost depistat de polițiștii din Ștefănești, conducând sub influența alcoolului și fără permis de conducere, fiind întocmit dosar penal pentru cele două infracțiuni.

 

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus

~~~

La data de 17 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control, pe strada Independenței, din orașul Săveni, un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani.

 

simio cosma

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0, 56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

 

La data de 18 martie 2023, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul național, D.N. 29 A, în comuna Șendriceni, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Dorohoi, care circula cu viteză excesivă.

 

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere su

b influența alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata