Inceputul de an ar putea veni cu alegeri la organizatiile judetene PSD

0 785

Social-democrații vor stabili, după Anul Nou, dacă este oportună organizarea de alegeri în organizațiile județene conduse de președinți interimari, au declarat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Pe această listă cu organizaţii judeţene cu preşedinţi interimari unde ar putea avea loc alegeri nu se află şi judeţul Botoşani, unde senatorul Doina Federovici asigură interimatul din 2016.

Capul de afiș este organizația PSD București, condusă interimar de primarul sectorului 6, Gabriel Mutu. Surse social-democrate spun că un potențial contracandidat al acestuia ar putea fi primarul sectorului 5, Daniel Florea, care își dorește șefia organizației din Capitală.

De asemenea, în filiala PSD Suceava condusă interimar de Ioan Stan ar putea fi organizate alegeri pentru funcția de președinte. Unul din numele vehiculate ca variantă de lucru este fostul premier interimar Eugen Bejinariu.

Tensiunile din PSD Brașov, condus interimar de Marius Dunca, ar putea să fie tranșate tot prin alegeri. Doi parlamentari social-democrați de Brașov au demisionat recent din partid și au revenit ulterior în PSD aceștia semnalând probleme în filiala județeană.

La PSD Gorj, actualul lider Florin Cârciumaru nu mai vrea să continue, deputatul Mihai Weber fiind unul din numele aflate în discuție.

Și la PSD Dâmbovița (Rovana Plumb – interimar) și PSD Ialomița (Marian Pavel – interimar) ar putea să fie declanșate alegeri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata