Inceput de an scolar – Senator Doina Federovici : „Să nu uitați nicicând că în educație stau șansele voastre și viitorul României!”

0 676

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a participat azi la deschiderea anului școlar la Manoleasa.

„Astăzi am fost în primul rand mămică, dar am participat cu multă emoție și la deschiderea anului școlar într-o comunitate mică, dar care merită, ca orice alt loc din România, oportunități solide de educație și dezvoltare.
Școala Gimnaziala din comuna Manoleasa, locul unde cei 470 de elevi au început un nou an școlar, mi-a amintit cu plăcere de pregătirile care precedau această zi, de emoția fiecărui nou început, de dorințele pe care mi le puneam și de obiectivele pe care mi le stabileam. Acum, la ani distanță de acele zile, le-am urat copiilor să își clădească amintiri de neuitat, să își consolideze cunoștințele, să învețe și mai ales, să se bucure de copilărie! Să iubesti școala când ești copil… pare puțin cam greu. Insă eu, la vremea mea, asta am simțit și nu mi-a fost de puțin folos!
Dragi profesori și educatori, vă felicit și vă mulțumesc pentru munca nobilă și pentru lucrurile frumoase și importante pe care le faceți zilnic! Dragi elevi, mult succes în noul an școlar! Să nu uitați nicicând că în educație stau șansele voastre și viitorul României!

Pentru cei care tot spun ca nu facem nimic le reamintesc că în această comună cele șase școli și două grădinițe au fost modernizate în acest an cu peste 2 milioane de euro, fonduri alocate de Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală! Felicitări domnule primar Arosculesei Cristi!”, a spus senatorul Doina Federovici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata