Început de an școlar – Senator Costel Șoptică : ” Într-o zi cu o încărcătură emoțională pentru toți elevii, părinții și profesorii, m-au cuprins inevitabil și pe mine emoțiile”

0 149

Senatorul PNL Costel Șoptică a participat azi la festivitățile de deschidere ale noului an școlar la Școala 11 și Școala 17 din municipiul Botoșani.

Astăzi a sunat clopotelul pentru zeci de mii de copii din întreaga țară, clopoțel ce prevestește începutul unui an școlar plin de emoții, de muncă, de provocări.

“Ca în fiecare an, îmi face o deosebită plăcere să adresez câteva cuvinte elevilor de la Școala nr. 11 din municipiul Botoșani, cuvinte care să îi încurajeze și să îi motiveze pentru a-și folosi la maximum capacitățile intelectuale.Domnilor profesori le urez putere de muncă, răbdare și înțelepciune!”, a spus senatorul Costel Șoptică la Școala 11.

“Într-o zi cu o încărcătură emoțională atât de puternică pentru toți elevii, părinții și profesorii, m-au cuprins inevitabil și pe mine emoțiile atunci când am intrat pe poarta Școlii nr 17 din municipiul Botoșani.

Mă leagă ani frumoși de această unitate de învățământ în care am predat, în care mi-am pus amprenta asupra unor generații de copii.

În continuare văd curtea școlii plină de elevi nerăbdători și dornici să pășească în noul an școlar, ceea ce mă face mândru să fi fost dascăl în cadrul unei școli cu profesori dedicați și pregătiți.“, a fost mesajul senatorului PNL la Școala 17.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata