Început de an școlar – Prefect Dan Șlincu : “Toţi avem un obiectiv comun, anume educaţia”

0 191

Zi importantă pentru elevii din judeţ, pentru părinţi şi pentru dascăli. Azi a început un nou an şcolar. Această zi a fost cu atât mai importantă pentru Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoşani, unde clopoţelul a marcat 100 de ani de activitate. 

În această zi, prefectul Dan Şlincu a ales să le fie partener, împărtăşind emoţiile elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice de la Pedagogic la un veac de activitate în învăţământul românesc.
„Mulţumesc, doamnă director, pentru invitaţie. Am dorit să fiu alături de dumneavoastră pentru că aveam o datorie morală faţă de cadrele didactice şi elevii acestei instituţii de învăţământ, care au participat la diferite evenimente organizate de Instituţia Prefectului, aducând un plus de valoare şi o încărcătură emoţională. Pentru acest lucru le mulţumesc şi doresc să avem o colaborare bună şi pe viitor.
Suntem cu toţii prezenţi într-un moment important pentru elevi, profesori, părinţi, pentru faptul că toţi avem un obiectiv comun, anume educaţia. Cred foarte mult în munca de echipă şi de aceea consider că pentru a ne duce la îndeplinire scopul propus, trebuie să ne implicăm, să avem încredere unii în alţii şi să avem o bună colaborare iar, dacă această echipă funcţionează, vom avea şi rezultate. Contează foarte mult şi educaţia primită de la părinţi, educaţia oferită de cadrele didactice dar contează foarte mult şi respectul, încrederea şi legătura dintre cei trei factori, elev – profesor – părinte.
Dragi copii, vă doresc să începeţi anul şcolar cu încredere în forţele proprii. Stimaţi profesori, vă doresc să vă duceţi la îndeplinire misiunea cu înţelepciune şi răbdare iar dumneavoastră, dragi părinţi, vă doresc să vă implicaţi activ în viaţa şcolii.
Şi pentru faptul că am păşit cu emoţie, la fel cum am păşit cu emoţii şi cu mulţi ani în urmă, cu un buchet de flori în mână, vreau să ofer un buchet de flori tuturor cadrelor didactice din această instituţie de învăţământ, în semn de aleasă preţuire!”, a fost mesajul prefectului Dan Şlincu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata