Inceput de an cu soferi bauti depistati in trafic de politistii botosaneni

0 480

În prima zi a noului an poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din judeţul Vaslui.
S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Ieri poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe drumul naţional DN 29 A un autovehicul condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Păltiniş.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Tot ieri poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani aflaţi în serviciul de patrulare au oprit pentru control pe raza comunei Lunca un vehicul condus de un tânăr de 27 de ani.
Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata