parlamentare sus
achitei top

Încă patru pompieri botoşăneni au fost confirmați cu COVID-19

0 1.258

Încă patru angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au fost confirmați pozitiv la testul cu SARS-CoV-2. La nivelul ISU Botoșani sunt în total șapte pompieri confirmați cu coronavirus.

psd parl jos

Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare. Contacții celor confirmați au fost izolați la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul cadrelor desemnate din cadrul instituției, in acest sens. Nu este afectată activitatea de la nivelul inspectoratului. Încă de la începutul stării de urgenţă, la nivelul ISU Botoșani au fost luate toate măsurile pentru prevenirea infectării personalului cu noul tip de coronavirus, atât la nivelul subunităților de intervenție, unde au fost înființate patru noi puncte de lucru temporare, cât și la sediul inspectoratului, unde se lucrează în ture, de la 07.00 – 15.00 și 16.00 – 24.00. 

La nivelul tuturor subunităților ISU se realizează periodic acțiuni de decontaminare și sunt luate măsuri pentru dezinfectarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.
ISU Botoșani manifestă o precupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata