Iluminat public extins la Stefanesti cu bani din Elvetia

0 332

Iluminatul public este extins în oraşul Ştefăneşti cu bani din Elveţia. Primarul oraşului, Florin Buţura, a declarat că iluminatul publici este extins în urma unui proiect finanţat prin programul de cooperare Elveţia – România. „S-a început implementarea proiectului ”Modernizarea rețelei de iluminat Public din Orașul Stefănești”, proiect finanțat cu fonduri elvețiene prin programul de cooperare Elvețiano-Român .
Prin acest proiect, Primăria Ștefănești va extinde numărul de stâlpi dotați cu corpuri de iluminat de la 521 la 921, va fi făcută traversarea subterană a cablurilor, montarea a 323 bucăți corp de iluminat led 45W, respectiv 598 corpuri de iluminat LED 30W, dotarea cu sistem de telegestiune a iluminatului public.
Pe toată durata lucrărilor vor fi și zone unde iluminatul stradal actual va fi intrerupt . Pentru acest disconfort vă prezint scuze și vă mulțumesc pentru înțelegere !”, a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

La început lunii mai la Primăria Ștefănești au fost primiți de primarul Florin Buțura Ambasadorul Elveției, Excelența sa, Arthur Mattli. Acesta a fost însoțit de :  Hugo Bruggmann, Ralph Ammann ,Roland Python , Marilena Ivan , reprezentanți din Ministerul de finanțe și reprezentanți de la Ministerul Dezvoltării.  În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții despre acest proiect de iluminat public dar și despre alte proiecte viitoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata