Hotărârea CNSU din 7 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu şcolile până de Crăciun – DOCUMENT

0 134

Hotărârea CNSU din 7 decembrie 2020, adoptată de Guvern şi semnată de premierul demisionar Ludovic Orban, arată ce se întâmplă cu şcolile din România şi elevii începând de astăzi şi până de Crăciun.

„Hotărârea nr. 57 din 7 decembrie 2020 privind aprobarea prelungirii suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online.

Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice la nivelul României până la data de 7 decembrie 2020, precum şi la solicitarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării înregistrată cu nr. 10723 din 7 decembrie 2020, luând în considerare creşterea numărului de persoane infectate la nivel naţional, precum şi creşterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurilor de prevenire, interacţiunea intensă şi mobilitatea personalor, aspecte care generează o persiune constantă asupra capacităţii de gestionare a unităţilor administrativ-teritoriale şi a sistemului sanitar (…)

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta hotărâre:

Art. 1. Se aprobă prelungirea suspendării activităţiilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie 2020.

 

Art. 2. Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, pentru punere în aplicare prin ordine şi acte administrative ale conducătorilor acestora”, se arată în Hotărârea CNSU din 7 decembrie 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata