„Hora Dângeneană” – Ansamblu popular înființat la inițiativa primarului Claudiu Ilaș

0 1.001

Autoritățile din Dângeni au luat inițiativa înființării unui ansamblu de cântece și dansuri populare „Hora Dângeneană”. Primarul Claudiu Ilaș s-a întâlnit cu coregraful Petrișor Ionel și cu meșterul popular Stan Dănuță pentru încheierea unui contract care va sta la baza înființării acestui ansamblu, unic pentru comuna Dângeni.

„În urma acestei inițiative, Primăria Comunei Dângeni își dorește ca Ansamblul de cântece și dansuri populare „Hora Dângeneană” să participe la festivalurile și concursurile organizate în județul Botoșani și, de ce nu, în țară. Conducerea primăriei are în plan și organizarea a mai multor festivaluri și spectacole în comuna Dângeni cu ocazia diverselor sărbători religioase sau naționale” a declarat Claudiu Ilaș.

Vineri, 14 ianuarie 2022, începând cu ora 12.00, la Căminul Cultural din satul Dângeni, va avea loc preselecția pentru Ansamblul de cântece și dansuri populare „Hora Dângeneană”. Pot participa persoane cu vârsta între 10 și 35 de ani și care cred că au talent la muzică sau la dans popular.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata