„Hai la Botoșani”, un spectacol pentru iubitorii de folclor autentic 

0 411

Fetele din Botoşani vă invită la spectacolul „Hai la Botoșani”, care se anunţă a fi un regal artistic alături de Nicolae Botgros, Lăutarii și soliști tineri de folclor. 

Ajuns la a treia ediție spectacolul organizat de Iustina Irimia-Cenușă, Simona Mazăre și Lorena Dupu va avea loc pe 25 februarie la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Invitații speciali din acest an sunt membrii Orchestrei Lăutarii din Chișinău alături de dirijorul Nicolae Botgros. În același timp printre invitații ce vor veni la Botoșani sunt Alexandru Brădăţan și Andreea Haisan din Bucovina, Paul Ananie din Maramureș, Raluca Radu Moldova, Viorica Lupu din Basarabia, Gabriel Dumitru din Muntenia, Vlăduța Lupău din Ardeal și Beatrice Băndoiu din Oltenia. Nu vor lipsi însă și invitați surpriză.

Biletele pentru spectacolul „Hai la Botoșani” se pun în vânzare luni, 3 februarie, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani.

Invitațiii lansate de artiștii ce vor ajunge la spectacol

Alexandru Brădăţan„Mulțumesc pentru că m-ați ales și invitat la spectacolul vostru! Vin cu mare drag și sunt alături de voi așa cum și voi ați fost alături de mine!” 

Andreea Haisan „Vă mulțumesc din suflet dragele mele pentru invitație! Cu mare drag vin la Botoșani să ne veselim alături de cele mai dragi și iubite FETE” 

Paul Ananie „Mă bucur și eu ca pot sa va fiu alături! Felicitări și abia aștept sa urmez îndemnul vostru: “Hai la Botoșani”!” 

Raluca Radu „Multumesc pentru invitatie, fetelor! Ma bucur si ma onoreaza sa va fiu alături! Promit sa iau cu mine toata energia din Moldova si sa o aduc pe 25 februarie! Pana atunci o sa zic tuturor: “Hai la Botosani!” 

Beatrice Băndoiu„Fetelor, ma onorează invitația voastră și abia aștept să vă întâlnesc la Botoșani! Sper din toată inima, pentru voi ca și pentru mine, să fie un concert reușit și de înaltă ținută și…mai ales cu sala plină până la refuz! Succes!”

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata