Guvernul PNL lasă fără tramvaie noi 5 orașe din România, inclusiv municipiul Botoșani!

0 1.388

Guvernul PNL lasă fără tramvaie noi 5 orașe din România, inclusiv municipiul Botoșani! Toate investițiile pornite de PSD au fost anulate!

Viceprimarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei a anunțat astăzi că actualul guvern liberal a tăiat fondurile pentru achiziția de tramvaie noi pentru Botoșani și pentru încă 4 municipii reședință de județ respectiv, Craiova, Ploiești, Galați și Brăila.

„Liberalii au acuzat Bucureștiul că e prea poluat, dar au anulat achizițiile pentru cel mai nepoluant mijloc de transport în comun. Șinele de tramvai din municipiul Botoșani nu au fost nici acestea reparate sau înlocuite în mandatul actualului primar Flutur. Atât tramvaiele, cât și calea de rulare sunt foarte învechite și reprezintă adevărate pericole pentru botoșăneni”, a declarat viceprimarul PSD al municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Din cauza nepriceperii și indolenței liberalilor, locuitorii din 5 municipii reședință de județ, Craiova, Ploiești, Galați, Brăila și Botoșani vor circula în continuare cu tramvaie vechi care le pun viața în pericol!

„Incompetența și nepăsarea liberalilor de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației au lăsat sute de mii de români fără mijloace de transport moderne. PNL nu e în stare nici măcar să continue investițiile pe care PSD le-a început și le-a lăsat la cheie! PNL vrea să acapareze toată puterea în România, fără a ține cont de nevoile și probleme românilor: majorări de venituri și investiții în infrastructură. PNL a venit la putere pe ușa din dos. Cu lozinci. Nu au avut niciun program. Nicio idee. Știu doar că vor să se pună pe scaune și să dicteze tot în România”, a subliniat Cosmin Andrei.

Comunicat de presă PSD Botoșani

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata