parlamentare sus
achitei top

Gheorghe Sorescu de la Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului după ora 21.00

1 143

Potrivit secretarului de stat Gheorghe Sorescu, Ministerul de Internet cere Biroului Electoral Central (BEC) să prelungească votul după ora 21:00.

psd parl jos

„Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare”, cere MAI, într-o notă semnată de sectetarul de stat Gheorghe Sorescu.

 

1 Comentariu
  1. un cetatean cu drept de vot Spune

    Pai de ce .astai situatia de criza datorita pandemiei , ministrul sanatati facea apel si la cei afectati cu corona virus , cu febra , sa se prezinte la vot ca li se vor asigura conditi speciale pentru as putea vota . Acum sunteti speriati si solicitati prelungirea orei pentru a vota cat mai multi cetateni ,penibil nu se respecta distantarea nu se poarta masca de protectie . Despre ce vorbim o sa ne speriem peste 2 – 3 zile legat de imbolnaviri , despre asta nu vorbiti domnilor ,important e sa va iasa pasenta la vot ca de imbolnavire cu covit dumnezeu cu mila scapa cine poate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata