1 martie andrei

Gheorghe Ciubotaru este candidatul PMP la alegerile locale pentru Primaria municipiului Botosani

0 276

Partidul Mișcarea Populară, filiala Botoșani, și-a desemnat candidatul la alegerile locale pentru Primăria Municipiului Botoşani. Desemnat pentru această cursă a fost Gheorghe Ciubotaru.

Anunțul a fost făcut de Cezar Vizitiu, președintele Organizației Municipale PMP Botoșani, decizia fiind validată în ședința de la nivel central din data de 20 iulie.

„O personalitate publică locală cunoscută, de notorietate, un om pe care îl respectăm, cu un CV impresionant și dorim să construim o echipă pentru Primăria Botoșani. Această propunere îmi aparține mie în cea mai mare măsură”, a spus Cezar Vizitiu.

Gheorghe Ciubotaru a fost consilier local dar și consilier județean dar și cenzor la Zona Metropolitană. Acesta a candidat și în urmă cu 20 de ani din partea PNL iar azi la prezentarea făcută de PMP a venit însoțit de planul său de dezvoltare pentru Botoșani propus în 2000. Acesta a prezentat o parte din ceea ce dorește să facă pentru municipiul Botoșani. „M-am uitat în jurul meu și-am prins curaj. Traseele ocolitoare ale Botoșaniului pentru transportul greu prin Curtești și prin Bălușeni, unul spre Dorohoi, unul spre Suceava. Este strict necesară această investiție și eu spun că se va face, sunt convins că și alți candidați doresc acest lucru și nu este rău. Important este să se facă. Teatrul Mihai Eminescu trebuie făcut, indiferent de ce primar vine. Nu poți să-l lași așa. Mai sunt și alte lucruri, drumurile de pământ le-am spus și în anul 2000 și nu au dispărut. Drumurile de pământ sunt în continuare”, a declarat Gheorghe Ciubotaru. Candidatul PMP susține că își dorește o implicare a celor de la Poliția Locală în ceea ce privește siguranța elevilor.

„Oameni buni, suntem într-o situație grea, pentru toți românii nu numai pentru Botoșani. Știm foarte bine că în școli sunt ierburi, droguri, țigări, alcool. Trebuie reglementate chestiile astea foarte clar, că e în competența Consiliului Local, la inițiativa primarului se poate. Dar faptul că am niște cunoștințe de securitate comunitară, că am absolvit un master de securitate comunitară, o să mă ocup de Poliția Locală să-și facă treaba pentru siguranța cetățeanului. Să dispară grija părinților și a bunicilor pentru siguranța copiilor. Pentru că se va relua și învățământul chiar dacă va fi în două etape, jumătate online, jumătate la școală, dar se va relua. Grija pentru cetățean trebuie să existe în continuare. Va fi una din preocupările principale ale mele în această situație”, a completat Gheorghe Ciubotaru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata