Galerie foto cu utilajale din Grupul Industrial Electrocontact Botosani : „Utilajele nu s-au vandut la fier vechi”

0 3.703

Anunţat ca un proiect îndrăzneţ deschiderea Parcului Industrial Botoşani a stârnit diferite reacţii în rândul botoşănenilor. Pentru a pune capăt zvonurilor care susţin că la Grupul Industrial Electrocontact Botosani (ECB), Cătălin Silegeanu, directorul general al Grupului, a prezentat o serie de imagini din ceea ce înseamnă la această dată fabrica din Zona Industrială. În acelaşi timp acesta va organiza în viitor şi o acţiune „Zi a porţilor deschise la ECB”

„Contrar celor auzite – că nu mai există utilaje , că s-au vândut la fier vechi, ca nu există infrastructură şi ca la ECB nu se va relua niciodată producţia vă pun la dispoziţie câteva imagini din fabrica ECB. Secţii complet utilate şi cu utilaje în stare de funcţionare. Poate aşa unii nu vor mai fi asa de cârcotaşi. O să revin şi cu un anunţ privind “Zilele porţilor deschise la Fabrica ECB”, a spus Cătălin Silegeanu.

Imagine de ansamblu : Sectia de Strungarie , Sectia Vopsitorie, Sectia Bachelita, Sectia Matriterie, Sectia Prese Mecanice , Atelier Reparatii Prese Mecanice , Atelier confectionare orice tip de Arcuri , Atelier Confectii Metalice , Turnatorie , Atelier Ajustura Piese din turnatorie , Fabrica de Transformatori, Laboratoare complet utilate.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata