Gabriel Oprea, prezent la Botosani: „Nimeni nu poate spune că nu suntem patrioți, că nu ne iubim țara”

0 694

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat joi la o ședință de lucru cu liderii organizației UNPR Botoșani. La întâlnire au fost prezenți Anghel Iordănescu, care deschide, alături de Ilie Năstase, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, precum și membri ai conducerii centrale.

Gabriel Oprea a subliniat faptul că Uniunea Națională pentru Progresul României dorește ca România să fie reprezentată în Parlamentul European de persoane competente din punct de vedere profesional, responsabile din punct de vedere politic și dedicate apărării interesului național în cadrul european: “Lista noastră este deschisă de Ilie Năstase. Primul nr. 1 mondial este numărul 1 și pe lista UNPR, urmat de antrenorul secolului, Anghel Iordănescu. Ambii sunt generali ai Armatei române în rezervă și foști senatori UNPR. Două mari simboluri naționale și doi români adevărați, care au adus prestigiu țării, doi ambasadori ai României în lume. Sunt cei mai potriviți pentru a deschide lista unui partid pentru care patriotismul este o valoare reală”.

Liderul UNPR a declarat că în Parlamentul European trebuie să ajungă numai oameni care să promoveze interesele țării, nu pe ale lor, nu pe ale altora, ci interesele românilor.

“Despre noi se poate spune orice. Dar, cu siguranță, nimeni nu poate spune că nu suntem patrioți, că nu ne iubim țara. Am adus nenumărate dovezi în această direcție, am acționat întotdeauna în această direcție, am adunat mulțimi, am participat activ la decizii favorabile pentru români, am propus și am făcut să devină realitate măsuri importante care au adus reale beneficii unor categorii importante de oameni. Toți colegii noștri vor promova în Parlamentul European interesul național al României”, a mai spus președintele partidului. Organizatia Botosani al UNPR este condusa de Sandu Afrasinei, fost angajat al IPJ Botosani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata