1 martie andrei

Gabriel Cirlan, directorul Nova Apaserv, despre eșalonarea datoriilor societății: „E o gură de aer luată de societate. Astăzi plătim salariile”

0 147

Noul director al Nova Apaserv, Gabriel Cirlan, a declarat ca a vorbit cu o parte din reprezentanții societăților unde operatorul de apa are datorii și a eșalonat plățile, astfel încât sa fie găsite soluții pentru desfășurarea activității în continuare.

Conform înțelegerii cu Consiliul de Administrație, prima problemă pe care am încercat să o rezolv a fost deblocarea conturilor. S-a întâmplat. Am avut o discuție cu firma cu care suntem în dispută. Am ajuns la înțelegere, o eșalonare până la achitarea sumei. Mai sunt vreo două milioane și ceva de plată. E o gură de aer luată de societate. Astăzi plătim salariile. Ieri am plătit la E.ON pentru că eram în pericol să taie curentul. Le-am dat un milion și urmează să mă întâlnesc cu ei pentru a face eșalonare pe restul sumei, până pe la șase-șapte milioane, cât e de plată. Am plătit la ANAF, la Apele Române unde nu s-a mai plătit de aproape un an, furnizorii… Oamenii au înțeles, am făcut o înțelegere verbală. Este primul pas dar asta nu înseamnă că problemele societății s-au rezolvat. Ne trebuie niște bani pentru a achita datoria către Aquaterm după care ne trebuie niște sume care să acopere istoricul din ultimii patru ani”, a spus Gabriel Cîrlan

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata