parlamentare sus
achitei top

FOTO – VIDEO : Un copil scos din masina de pompieri dupa ce a suferit un atac de panica. Zeci de interventii ale pompierilor in judet in urma furtunii

0 2.838

Pompierii botoşăneni intervin în municipiul Botoşani dar şi în localităţile din judeţ ca urmare a furtunii.  Şuvoaiele  de apă au  inundat curţile şi casele oamenilor şi au doborât copaci. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) în căutare de ajutor. „ Până în acest moment la ISU Botoşani au fost primite 35  de apeluri pentru înlăturarea fenomenelor meteo prognozate. Cele mai multe apeluri au fost în municipiul Botoşani dar şi de la cetăţenii din Zăiceşti, Cristeşti, Suliţa, Hiliseu Horia, Lunca”, a declarat Slt. Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

psd parl jos

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare de  tip nowcasting, cod portocaliu de averse torentiale ce vor atinge local 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice până la ora 21.00.

Update

Pompierii au intervenit pentru scoaterea unui copil dintr – un autoturism în urma unui atac de panica.

VIDEO

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata