FOTO – Viceprimarul Cosmin Andrei în vizită la sala de sport a Colegiului Eminescu : „Obiectivul trebuia recepţionat in luna iulie 2019”

1 265

Marți viceprimarul Cosmin Andrei și-a propus să vizitez mai multe obiective de investiții din municipiu, cu scopul de a verifica stadiul lucrărilor.

Primul obiectiv pe care l-a vizitat împreună cu cei doi colegi consilieri Mihail-Gabriel Tanasa şi Daniela Trisca Vicol a fost la sala de sport a Colegiului Mihai Eminescu. Acesta i-a oferit o surpriză neplăcută viceprimarului. „Am ajuns la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, unde timp de mai bine de un an se lucrează la reabilitarea sălii de sport. Lucrările la clădire sunt aproape gata dar pe partea de utilităţi abia se face proiectarea lor. 

În condițiile în care obiectivul trebuia recepţionat in luna iulie 2019, nici la această dată elevii prestigioasei unități de învățământ nu se pot prezenta la orele de educație fizică într-o sală complet renovată, dotată și utilată.

Azi (N.R. marți) urmează să aibă loc recepția lucrărilor dar unitatea se prezintă într-o stare nu tocmai fericită. Apa nu curge la robinete, nu este curent electric, vestiarele nu sunt echipate iar în sală nu este pardoseală, branşamentele la utilităţi fiind in sarcina Primăriei sub directa coordonare a domnului primar Cătălin Flutur care nu a delegat nimănui atribuţiile parte de dezvoltare”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

La obiectivul ”Consolidare și reabiltare sală de sport „Colegiul Național Mihai Eminescu”, data începerii lucrărilor a fost pe 3 octombrie 2018, cu un termen de execuție de 12 luni.

Beneficiar al acestor lucrări este municipalitatea iar investitor, Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 1.974.539 lei.

 

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    I-as solicita domnului Cosmin sa viziteze si sala de sport a Scoli nr.8 , si nu numai fara presa si apoi sa faca o evaluare a situatiei din teren.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata