FOTO Șarpantă luată de vânt și copaci rupți în municipiul Botoșani

0 1.612

UPDATE

Pana la ora 19.00, s-au înregistrat 58 de apeluri care sesizau 24 situații de urgență. Este vorba de copaci căzuți pe partea carosabilă, autoturisme și fire electrice în Răchiți, Bucecea, Tudora, Blândești, Vlădeni, Unțeni, Roma, Trușești, Curtești și Durnești. În municipiul Botoşani au fost smulse de vânt șarpantele de pe două blocuri de pe strazile Constantin Gane și Împărat Traian. Pentru înlăturarea efectelor intervin pompierii militari și voluntari, dar și echipe ale furnizorului de energie electrica și de la Secția de Drumuri Naționale.

 

 

In mai puțin de o oră, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani s-au înregistrat 27 de apeluri prin care cetățenii solicitau ajutorul pompierilor pentru degajarea unor arbori căzuți pe partea carosabilă, autoturisme sau clădiri, dar și pentru înlăturarea elementelor de construcție ale unor șarpante în municipiul Botoşani și comunele Răchiți, Trusesti, Românești, Stăuceni și Bucecea. Se intervine cu forte și mijloace pentru a sprijini populația afectată.

Furtuna abătuta asupra municipiului Botoșani miercuri după amiaza a provocat mai multe pagube. Pompierii au fost solicitați pentru pentru degajarea unei șarpante și a unor copaci rupți de vânt pe strada Constantin Gane din municipiul Botoșani

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata