locale psd
locale sus

FOTO „Sărbătoarea celor 100 de zile de școală” la clasa pregătitoare „Copiii curcubeului” de la Liceul Pedagogic

1 1.651

„Copiii curcubeului” din clasa pregătitoare B „Step by Step”, de la Liceul Pedagogic „N. Iorga” Botoșani, coordonați de prof. Dana Simion și prof. Amfiana Fluerariu, au marcat sărbătorirea primelor 100 de zile de școală într-un mod atractiv și educativ.

„Sărbătoarea celor 100 de zile de școală” este o activitate specifică alternativei educaționale „Step by Step”, mult așteptată de copii, învățătoare și părinți.

Pentru micii școlari a fost o zi plină de culoare. Agenda acestei zile de sărbătoare a cuprins următoarele activități : „Întâlnirea de dimineață”, „Activitate pe centre”, „Scaunul autorului”, „Prezentarea colecțiilor de 100 de obiecte” și multe surprize pregătite de doamnele învățătoare dar și de părinți. Aceștia au lucrat în echipă cu copiii lor, la centrele de activitate care există în clasa „Step by Step” (citire, scriere, matematică, științe, arte și construcții), apoi au prezentat la „Scaunul autorului” lucrările realizate. A urmat momentul în care fiecare copil a arătat celorlalți colecția personală de 100 de obiecte.

Pe parcursul activității, cei mici au avut posibilitatea să-și exerseze propriile deprinderi și abilități, să colaboreze, să-și exprime gândurile, sentimentele, opiniile, rezolvând într-o manieră creativă sarcinile propuse.

Ziua a fost completată de jocuri la care copiii i-au avut ca parteneri chiar pe părinții lor.

Întreaga activitate a demonstrat cât este de importantă colaborarea dintre școală și familie, pentru dezvoltarea optimă a copiilor noștri.

 

1 Comentariu
  1. […] Info BT: Sărbătoarea celor 100 de zile de școală la Clasa pregatitoare „Copiii curcubeului” … […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata