locale psd
locale sus

FOTO Sancțiuni pentru conducătorii auto ce parchează microbuzele în parcările publice

0 604

Sancțiuni pentru conducătorii auto ce parchează microbuzele în parcările publice. Roți blocate și amenzi au fost date de polițiștii locali miercuri dimineață pentru șoferii ce au parcat în mai multe cartiere din municipiul Botoșani.

În dimineața zilei de 02.02.2022, în conformitate cu atribuțiile reglementate de Legea nr. 155/2010, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice au desfășurat o acțiune punctuală vizând identificarea situațiilor în care autovehiculele de transport marfă sau călători, au fost parcate în părcările publice de pe domeniul public sau privat al municipiului Botoșani.

Astfel, a fost dispusă măsura blocării unui număr de 20 autovehicule staționate în parcări publice amenajate în Aleea Cinema, Aleea Curcubeului, Aleea Grivița, str. Săvenilor, Aleea Azurului.

simio cosma

Urmare prezentării la sediul instituției a deținătorilor autovehiculelor a fost dispusă sancționarea contravențională conform prevederilor H.C.L. nr. 292/2017, fiind aplicat un număr de 17 sancțiuni în cuantum de 5100 lei.

Polițiștii locali vor continua activitățile de identificarea a situațiilor de încălcarea a normelor legale reglementate de H.C.L. nr. 292/2017.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata