locale psd
locale sus

FOTO Primarul Cosmin Andrei în vizită la Teatrul „Mihai Eminescu”: „Vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat, la sfârșitul anului 2023”

0 239

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat în cursul zilei de astăzi, șantierul deschis în urmă cu aproximativ 3 luni de la Teatrul „Mihai Eminescu” pentru a analiza ritmul lucrărilor și evoluția acestora.

Întrucât termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023, pentru a se asigura că această dată va fi respectată, constructorii erau la datorie și astăzi în ciuda temperaturilor scăzute și a vremii nefavorabile, desfășurându-și activitatea cu precădere în interior.

Potrivit acestora, lucrările sunt în grafic.

-S-a finalizat aproape în totalitate etapa de decapare, atât pe interior cât și pe exterior!

-la etajul al doilea s-au executat lucrările de tencuire și execuție instalație electrică în proporții mari!

-cupola exterioară este refăcută în totalitate și pregătită pentru a fi acoperită când vremea va permite!

simio cosma

-instalația electrica de la subsol este făcută în totalitate!

-se lucrează la restul acoperișului!

-se lucrează intens la refacerea sălii de spectacole ajunsă într-un grad ridicat de degradare!

„Avem parte de un constructor foarte serios, care astăzi este în grafic cu lucrările, organizând șantierul de așa natură încat vremea să nu reprezinte un factor de stopare a acestora. Vom susține aceste vizite în mod regulat pentru a informa botoșănenii și pentru a-i asigura că vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat, la sfârșitul anului 2023”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul botoșănean a dat asigurări că va depune toate diligențele pentru ca toate plățile să fie efectuate la timp, astfel ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata