FOTO Peste 500 de elevi au început activitatea la Centrul Județean de Excelență

0 153

Centrul judetean de Excelență a demarat astăzi, toate activitățile, în cele patru locații stabilite: Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani, Școala Gimnazială Nr 11 Botoșani, Liceul “Regina Maria” Dorohoi și Școala Gimnazială “Mihail Kogălniceanu” Dorohoi.

Sunt constituite deja 39 de grupe, cu 530 de elevi. De săptămâna viitoare, urmare a hotărârii Consiliului de administrație al CEX, privind suplimentarea grupelor, vom avea 44 de grupe cu 605 elevi. Cea mai mare solicitare a fost la clasele V-VI pentru matematică, unde s-au înscris aproximativ 130 de elevi, dar și la alte grupe și discipline, astfel încât soluția adoptată a fost de reorganizare: suplimentarea grupelor unde cerința este foarte mare, din grupele nerealizate, astfel încât să se mențină normarea posturilor, per total CEX.
„Din Consiliul de administrație al CEX fac parte și doamna Inspector școlar general adjunct, prof. Ana-Maria Loghin, iar din partea comunității, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Botoșani, domnul Dr. Ing. Valeriu Iftime, Președintele grupului de firme Elsaco, căruia îi mulțumim anticipat, pentru implicare.
Mult succes, tuturor elevilor și profesorilor!
Sunt sigură că și rezultatele vor fi pe măsura muncii, implicării și aptitudinilor!”, a declarat Ada Macovei, inspector școlar general al ISJ Botoșani.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata