FOTO Percheziții în județ la mai multe locuințe. Vizați au fost traficanții de țigări

0 223

La data de 31 mai 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unei persoane de 54 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă, de pe raza comunei Corni.

 

În umra activităților desfășurate, la locația vizată a fost identificată și ridicată în vedera confiscării speciale cantitatea de peste 1.500 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova și Duty Free, pentru care persoana percheziționată nu deținea documente legale și despre care cunoștea ca provine din activități de contrabandă.

 

În cauza se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de colectare, deținere producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

 

*

 

În această dimineață, 01 iunie 2021, polițiștii Secției de Poliție nr. 9 Vlăsinești au pus în executare doua mandate de percheziție domiciliară la locații de pe raza comunei Dângeni, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

 

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate a fost identificată și ridicată cantitatea de peste 300 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata