FOTO : Limbaj indicent in CL. „O să îmi rezerv drept şi eventual o să-l dau în judecată”

0 376

Şedinţa maraton de Consiliu Local de azi care nu a fost lipsită de un limbaj care nu fac cinste unor aleşi locali. După ce consilierii locali din grupul PSD-Pro România au respins mai multe amendamente ale grupului PNL consilierul liberal Daniel Botezatu a avut un mesaj pe Facebook : „PSD Botoșani, în cârdășie cu avortonul pe care l-au zămislit, Pro România, își calcă promisiunile în picioare! Într-o singură ședință de consiliu local 5 dintre ei au votat împotriva măririi burselor elevilor, toți au respins gratuitatea transportului în comun pentru persoanele cu dizabilități și acum jumătate de oră și dat un șut și în sute de pensionari botoșăneni, refuzându-le gratuitatea transportului public. Asta e siguranța unui trai mai bun? Iată ce se alege de promisiunile lor electorale!”

Liviu Toma a reacţionat urmare a postării lui Daniel Botezatu la finalul şedinţei.

„Nu am vrut să intervin în timpul şedinţei pentru a nu întârzia mai mult decât trebuie dar se pare că unul dintre colegii noştri în timpul şedinţei a publicat în spaţiul public anumite informaţii pentru care nu ştiu o să văd, o să îmi rezerv drept şi eventual o să-l dau în judecată. Domnul consilier local profesor Daniel Botezatu este regretabil faptul că astăzi v-aţi permis să mă numiţi avorton cu atât mai mult cu faptul că sunteţi profesor şi predaţi la catedră. Nu am crezut că în Consiliul Local pot accesa persoane cu un astfel de comportament. Dezabrop total un astfel de gest cu atât mai mult venit din partea unui profesor. Voi vota întotdeauna pentru amendamente şi proiecte viabile prezentate în clar şi să putem să le analiză şi să putem lua cea mai bună decizie, dar nu voi permite niciodată să jignesc în spaţiul public pe oricare dintre dv-tră. Sper ca astfel de lucruri să nu ne mai întâmple”, a spus Liviu Toma.
Umrare a intervenţiei viceprimarului consilierul local Daniel Botezatu a intervenit pe postare şi a modificat-o: „PSD Botoșani, în cârdășie cu Pro România, își calcă promisiunile în picioare! Într-o singură ședință de consiliu local 5 dintre ei au votat împotriva măririi burselor elevilor, toți au respins gratuitatea transportului în comun pentru persoanele cu dizabilități și acum jumătate de oră și dat un șut și în sute de pensionari botoșăneni, refuzându-le gratuitatea transportului public. Asta e siguranța unui trai mai bun? Iată ce se alege de promisiunile lor electorale!”

postarea initiala a lui Daniel Botezatu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

postarea lui Daniel Botezatu dupa interventia lui Liviu Toma

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata