FOTO Emoții în familia lui Dan Doboș. Fetița artistului a fost încreștinată

0 1.284

Emoții în familia lui Dan Doboș. Fetița artistului a fost încreștinată.

Dan Doboș, managerul Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, alături de soția Liliana au trăit una dintre cele mai fericite clipe din viață.

Sâmbătă, 26 februarie, au încreștinat-o pe fetița lor Briana Maria. Cei doi au devenit părinți la finalul lunii septembrie iar de sâmbătă Briana Maria îi are alături de ea și pe părinții spirituali. Botezul fetiței Briana-Maria  a avut loc la biserica „Sf. Sava” din municipiul Iași. Ceremonia botezului a fost oficiată de trei preoți. Nașii micuței și părintii spirituali sunt oameni de afaceri din Iași.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și de micuța Briana – Maria!  Emoțiile au fost foarte mari, iar stările sufletești au fost extraordinar de frumoase. Suntem fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru bucuria și împlinirea de care avem parte” a spus emoționat Dan Doboș.

După ceremonia de la Biserică, Dan și Liliana au sărbătorit alături de invitații lor. Petrecerea a fost organizata la Restaurant Capitol . Alături de părinți au fost familia, prietenii de familie și colegi. De bună dispoziție a invitaților s-a ocupat Trupa Rao.

Sănătate și bucurii familiei

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata