locale psd
locale sus

FOTO Echipa companiei Hidroplasto este mobilizată în cel mai important proiect de infrastructură rutieră din județul Hunedoara

0 424

Echipa companiei Hidroplasto este mobilizată în cel mai important proiect de infrastructură rutieră din județul Hunedoara, întregind procesul de modernizare a Culoarului de Trafic Mureș Nord, care însumează 66 de kilometri de șosea și opt poduri.

 

Culoarul pornește de la limita județului Alba și ajunge până la aproximativ 30 de kilometri de județul Arad, străbătând cinci comune și două orașe. Rețeaua de drumuri are o capacitate de circulație redusă, necorespunzătoare traficului actual și al celui de perspectivă.

Constructorul din Botoșani montează rosturi de dilatație de înaltă calitate, dispozitivele având rolul de prelungire a rezistenței infrastructurii. Concepute pentru utilizarea de lungă durata, în condiții de trafic intens, rosturile vor absorbi mișcările generate de greutate și diferențe de temperatură, estompând deformarea.

„Armătura dispozitivului Hidroplasto este din oțel dur și acoperă întreaga suprafață de așezare. Suprafața nervurată de înaltă rezistență este antiderapantă și striată pentru frecare maximă. Fabricăm produse de calitate, le punem în operă profesionist și oferim o garanție de 10 ani pentru lucrările efectuate. Mizăm pe sustenabilitate și satisfacția beneficiarului, principiu pentru care suntem răsplătiți cu încredere”, a declarat Cătălin Silegeanu, directorul general al Hidroplasto.

Experiența companiei înglobează sute de proiecte finalizate pe linia identificării soluțiilor tehnice, a producerii și montării sistemelor de dilatație integrate în obiective de investiții majore din întreaga țară. În anul 2017, Hidroplasto a fost distinsă în cadrul Conferinței Internaționale EURO-Construcții cu Trofeul de Excelență pentru inovație în tehnologie, premiu care certifică statutul de firmă-etalon pentru viitorul construcțiilor din România.

 

Afacerile companiei Hidroplasto au crescut exploziv în 2021. Cifra de afaceri a firmei înființate și conduse de omul de afaceri Cătălin Silegeanu a înregistrat o creștere de 87% în 2021 față de 2020.

 

Potrivit lui Cătălin Silegeanu, cifra de afaceri la sfârșitul lui 2021 a fost de 10,9 milioane lei, echivalentul a peste 2,2 milioane euro, iar profitul net a fost de 2,2 milioane lei, adică peste 500.000 euro.

Omul de afaceri susține că explozia de 87% a cifrei de afaceri se bazează pe perseverența, adaptabilitatea, capacitatea de reinventare și plasarea calității în fruntea priorităților Hidroplasto.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata