pas top

FOTO Două persoane au decedat și patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier de la Dorohoi

0 603

În urma cu puțin timp, pompierii din Dorohoi au fost solicitați sa intervină la un accident rutier, produs pe raza municipiului Dorohoi. Din primele informații, în eveniment sunt implicate două autoturisme și au rezultat sase victime, din care trei sunt incarcerate. La fata locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi si Botosani cu o autospeciala cu apa și spuma, una de descarcerare, ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD si ambulanta SMURD, dar și doua echipaje din Serviciului Județean de Ambulanta.

UPDATE

Accident cu doi morți și patru răniți, la Dorohoi

În această după-amiaza, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni a avut loc un grav accident rutier, soldat cu doi morți și patru răniți. Evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre doua autoturisme. Într-o mașină se aflau doi tineri de 21 respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei.
În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanta. Pompierii din Dorohoi au intervenit pentru descărcarea a trei persoane, un bărbat și două femei, toate din același autoturism. Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la fata locului. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Pompierii au intervenit și pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata