FOTO Accident provocat de un botoșănean. O persoana a decedat

0 625

Duminică după-amiază s-a produs un accident rutier în localitatea Cozmești, județul Iași.

Într-un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani. În autoturismul marca Peugeot se afla doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul din Peugeot s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția a fost grav rănită, în timp ce copilul a fost scos de niște șoferi opriți după eveniment.

Potrivit informaţiilor de ultimă oră deţinute de reporterii BZI, se pare că 2 autoturisme au intrat în coliziune. Impactul s-a soldat cu 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile. „Au fost implicate două maşini, un Ford Focus în care se afla un copil de aproximativ 4 ani care a fost  transportat de elicopter ce prezenta traumatism cranio cerebral sever şi un hematom periorbitar stâng. A fost intubat și ventilat mecanic. O persoană de sex feminin preluată de SAJ tip C.  Persoana decedată şi un autoturism Rover în care se afla şoferul B.M în vârstă de 26 ani care a fost transportat de către EPA Pașcani la Spitalul Paşcani prezentând traumatism coloană cervicală, plagă contuză la nivelul genunchiului stâng şi M.S pasager dreapta, persoană care a efectuat solicitarea care nu a fost evaluată în momentul prezentării echipajelor SAJ-SMURD, acesta prezentându-se prin mijloace proprii la spital”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu. „Am redirecționat elicopterul SMURD la accident. Aduce o persoană cu traumatism la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean cred ca a dus pacientul la Clinica de Primiri Urgențe din Pașcani”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.Copilul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță si transportat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Femeia descarcerată este transportată de Serviciul de Ambulanță Județean cu medic la Spitalul Pașcani. Persoana decedată este un bărbat de aproximativ 50 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto ziarul de iasi

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata