FOTO Absolvenții de 10 la bacalaureat au fost premiați de ISJ Botoșani

0 285

Candidații ce au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat au fost premiați de Inspectorsatul Școlar Județean.

Ceremonia de premiere a avut loc în această dimineață la sediul ISJ. Elevii au primit câte 3.000 de lei, o diplomă și o plachetă. La festivitate au participat alături de  Ada Macovei, inspector școlar general al ISJ, cei doi inspectori școlari generali adjuncţi Ana Maria Loghin și Bogdan Suruciuc dar și prefectul Dan Nechifor și subprefectul Aneta Gireadă.

Știm ce înseamnă bacalaureat de 10…apreciez efortul vostru. Cred că este unul care încununează munca de peste ani, că nu ați reușit să luați 10 la bacalaureat doar așa dintr-o întâmplare, drept pentru care efortul susținut și munca susținută trebuie lăudate, încurajate. Cu atât mai important este momentul pentru că voi sunteți cei care ați reușit Bac de 10 în pandemie, poate așa ar fi trebuit să se numească și momentul”, a spus Ada Macovei, inspectorul general al IȘJ Botoșani.

”Vreau să vă felicit în primul rând. Deși poate numeric sunteți puțini, din punctul meu de vedere sunteți importanți pentru județul Botoșani. Ceea ce îmi doresc eu pentru județ este ca voi, copiii excelenți să rămâneți aici și, evident, voi ar trebui să vă doriți să rămâneți aici pentru că avem nevoie de excelență, a spus prefectul Dan Nechifor.

Elevii de 10 la bacalaureat premiați sunt Cardaș Tudor, Moruz Medeea Marina și Ungureanu Eliza, toți de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Brehuescu Gabriel, Mihoreanu Cosmina, Stâncescu Bianca, Moroșan Erik, Huminiuc Narcisa și Constantin Galbău Flavia- toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. De asemenea, a mai fost premiați Ivan Andreea de la Colegiul Economic ”Octav.Onicescu” din Botoșani, Bălăucă Mirela de la Liceul Pedagogic și Căruntu Denisa de la Liceul Regina Maria Dorohoi, Rotariu Georgiana de la Liceul Regina Maria Dorohoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata