Fostul administrator al județului Radu Judele pleacă acasă, sub control judiciar, în cazul Buzatu de la Vaslui

0 393

Fostul administrator al județului Botoșani, Radu Judele pleacă acasă, sub control judiciar, în cazul Dumitru Buzatu de la Vaslui.

Instanța Tribunalului Vaslui a luat de o decizie surprinzătoare în cursul acestei dimineți, în privința măsurilor preventive, care s-ar impune inculpaților Dumitru Buzatu și expertul în construcții, Radu Judele. Potrivit vremea de vaslui, spre marea dezamăgire a fostului președinte al CJ Vaslui, judecătorii au decis că probele din dosarul procurorilor DNA susțin faptul că Buzatu nu trebuie încă lăsat în libertate. Prin urmare, au dispus menținerea arestului preventiv pentru Dumitru Buzatu, anchetat pentru “luare de mită”.

 

simio cosma

În ceea ce privește însă cel de-al doilea inculpat din dosar, Radu Judele, acesta s-a dovedit norocos, în sensul că magistrații au decis că poate fi cercetat sub control judiciar, el reușind să scape pe moment de acuzațiile de “luare de mită”, iar în prezent fiind cercetat sub aspectul infracțiunii de “trafic de influență”. Deciziile instanței Tribunalului Vaslui nu sunt definitive, astfel că părțile pot depune contestații, în termen de 48 de ore.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata